NOU! Acum si livrare in easyboxurile SAMEDAY - pret 12,95 lei

Formule speciale de lapte

Afiseaza: 1-2 din 2 produse

 Filtre

Formulele speciale de lapte pentru bebelusi

Formulele speciale de lapte sunt produse destinate bebelușilor care au anumite nevoi nutriționale specifice sau care prezintă anumite condiții de sănătate. Aceste formule pot fi recomandate de medicul pediatru în funcție de situația și nevoile individuale ale bebelușului. Iată câteva tipuri comune de formule speciale de lapte:

Formule pentru alergii la proteinele laptelui de vacă pentru bebelusi

Aceste formule sunt destinate bebelușilor care sunt alergici la proteinele laptelui de vacă. Ele sunt formulate cu proteine hidrolizate, care sunt fragmentate în molecule mai mici pentru a fi mai ușor de digerat și mai puțin alergenice. De asemenea, există și formule speciale pe bază de soia pentru bebelușii cu alergie la proteinele laptelui de vacă.

Formule pentru reflux gastroesofagian pentru bebelusi

Aceste formule sunt concepute pentru a ajuta la reducerea simptomelor de reflux gastroesofagian (regurgitare sau vărsături frecvente). Ele conțin ingrediente care sunt mai ușor de digerat și pot reduce refluxul și disconfortul asociat.

Formule pentru bebelusi prematuri

Bebelușii născuți prematur pot avea nevoie de formule speciale care oferă un aport suplimentar de nutrienți și calorii pentru a susține creșterea și dezvoltarea lor adecvată. Aceste formule sunt adaptate nevoilor specifice ale prematurilor și pot conține o cantitate crescută de proteine, grăsimi și carbohidrați.

Formule pentru intoleranța la lactoză a bebelusilor

Aceste formule sunt concepute pentru bebelușii care au dificultăți în digerarea lactozei, zahărul prezent în laptele de vacă și în alte produse lactate. Aceste formule conțin lactoză redusă sau sunt complet lipsite de lactoză.

Formule pentru probleme digestive sau sensibilități ale bebelusilor

Există și alte formule speciale disponibile pentru bebelușii cu probleme digestive, cum ar fi constipația sau diareea frecventă, sau pentru cei cu sensibilitate la anumite ingrediente. Aceste formule pot conține ingrediente speciale, cum ar fi fibre adăugate sau prebiotice, care pot ajuta la reglarea tranzitului intestinal și la menținerea unui sistem digestiv sănătos.
Este important să consulți medicul pediatru înainte de a utiliza orice formulă specială de lapte pentru bebelușul tău. Medicul poate face o evaluare adecvată a nevoilor și situației bebelușului și poate recomanda cea mai potrivită formulă specială.
 

Compara produse

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

A fost adaugat la favorite!

A fost sters din favorite!