Comenzile plasate in perioada 21.06 - 28.06, vor fi livrate incepand cu data de 1.07

Absorbante incontinenta

Afiseaza: 1-24 din 56 produse

 Filtre

Absorbante pentru incontinență pe pukika.ro

Absorbantele pentru incontinență sunt produse speciale concepute pentru a absorbi și a reține urina sau scurgerile fecale, oferind astfel protecție și confort persoanelor cu probleme de control al vezicii urinare sau intestinale. Acestea sunt disponibile în diferite forme și dimensiuni, în funcție de nevoile și preferințele individuale. Iată câteva aspecte de luat în considerare atunci când alegi absorbante pentru incontinență:
 

Tipuri de absorbante pentru incontinenta

Există mai multe tipuri de absorbante pentru incontinență disponibile, inclusiv absorbante de unică folosință și absorbante lavabile/reutilizabile. Absorbantele de unică folosință sunt convenabile și ușor de utilizat, iar cele lavabile pot fi o opțiune ecologică și mai economică pe termen lung.
 

Nivel de absorbție al absorbantelor pentru incontinenta

Absorbantele pentru incontinență sunt disponibile în diferite niveluri de absorbție, de la ușoare până la extra-absorbante. Este important să alegi un nivel de absorbție care să se potrivească nevoilor și nivelului de incontinență al persoanei. Poți consulta indicațiile producătorului pentru a alege nivelul potrivit.
 

Dimensiune și potrivire a absorbantelor pentru incontinenta

Asigură-te că alegi absorbante care se potrivesc corespunzător mărimii și formei corpului persoanei. Absorbantele prea strânse sau prea largi pot cauza disconfort și pot permite scurgeri. Verifică tabelul de mărimi și ajustare oferit de producător pentru a alege dimensiunea potrivită.
 

Confort și discreție a absorbantelor pentru incontinenta

Optează pentru absorbante cu materiale moi și flexibile, care se simt confortabil pe piele. Absorbantele cu suprafață moale și netedă pot ajuta la prevenirea iritațiilor. De asemenea, poți căuta absorbante care sunt subțiri și discreționate, pentru a oferi o senzație mai naturală și pentru a păstra confidențialitatea.
 

Fixare și Securitate a absorbantelor pentru incontinenta

Multe absorbante pentru incontinență au benzi adezive sau sisteme de fixare reglabile, pentru a le menține în poziție și pentru a preveni alunecarea. Asigură-te că absorbantele pe care le alegi au un sistem de fixare sigur și convenabil.

Este important să schimbi absorbantele la intervale regulate și să acorzi atenție igienei corespunzătoare pentru a preveni iritațiile și infecțiile. Consultă medicul sau specialistul în îngrijirea sănătății pentru a obține recomandări personalizate și pentru a afla mai multe despre produsele specifice potrivite pentru nevoile individuale.
 

Compara produse

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

A fost adaugat la favorite!

A fost sters din favorite!