Comenzile plasate in perioada 21.06 - 28.06, vor fi livrate incepand cu data de 1.07

Absorbante feminine

Afiseaza: 1-24 din 65 produse

 Filtre

Absorbante feminine pe pukika.ro

Absorbantele feminine sunt produse utilizate de femei pentru a absorbi fluxul menstrual în timpul perioadei menstruale. Acestea sunt concepute să ofere confort și protecție împotriva scurgerilor de sânge menstrual. Există diverse tipuri și dimensiuni de absorbante feminine disponibile, pentru a se potrivi nevoilor individuale și nivelului de flux menstrual. Iată câteva informații importante despre absorbantele feminine:
 

Tipuri de absorbante feminine

Absorbante interne (tampoane): Acestea sunt inserate în vagin și absorb fluxul menstrual în interiorul corpului. Tampoanele sunt disponibile în diferite dimensiuni și niveluri de absorbție.
Absorbante externe (prosoape igienice): Acestea sunt plasate în interiorul chiloților pentru a absorbi fluxul menstrual. Prosoapele igienice sunt fabricate dintr-un strat absorbant, învelit într-o carcasă moale și flexibilă.

 

Niveluri de absorbție ale absorbantelor feminine

Absorbantele feminine sunt disponibile în diferite niveluri de absorbție, cum ar fi ușor, mediu, mare sau noapte, pentru a se potrivi cu fluxul menstrual specific al fiecărei femei. Este important să alegi absorbante cu nivelul de absorbție adecvat pentru a te simți protejată și confortabilă pe durata întregului ciclu menstrual.
 

Schimbarea regulate a absorbantelor feminine

Pentru a menține igiena și a preveni disconfortul sau riscul de infecții, este important să schimbi absorbantele regulate în mod regulat, la intervale de aproximativ 4-8 ore, sau mai des dacă este necesar.
 

Varietate de produse ale absorbantelor feminine

Există diverse mărci și opțiuni de absorbante feminine pe piață, cum ar fi absorbantele cu aripioare (care ajută la fixarea absorbantelor în chiloți), absorbantele cu parfum sau fără parfum, absorbantele ecologice (fabricate din materiale sustenabile) și multe altele. Poți alege produsele care se potrivesc cel mai bine nevoilor tale și preferințelor personale.
 

Menstruație dureroasă sau abundentă

Dacă ai menstruație dureroasă sau abundentă, poți opta pentru absorbante speciale concepute pentru a face față fluxului menstrual intens sau pentru a oferi confort suplimentar în timpul perioadei menstruale.

Este important să acorzi atenție igienei personale și să respecți instrucțiunile de utilizare de pe ambalajul absorbantelor feminine. De asemenea, poți consulta medicul sau farmacistul pentru recomandări suplimentare sau pentru a discuta despre orice preocupări legate de menstruație.

Compara produse

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

A fost adaugat la favorite!

A fost sters din favorite!