Pentru bebelusi

Afiseaza: 1-24 din 370 produse

 Filtre

Scutece și șervețele umede pentru bebeluși de la Pukika.ro

Există o varietate de produse disponibile pe piață special concepute pentru bebeluși, iar o gamă largă este cea de produse de unică folosință, care pot fi de mare ajutor în îngrijirea lor. Pe pukika.ro gasesti o gama diversificata de astfel de produse, de unica folosinta, printer care:

Scutece de unică folosință pentru bebeluși

Acestea sunt scutece convenabile și ușor de utilizat, care pot fi aruncate după utilizare. Există diferite mărimi și modele disponibile, adaptate în funcție de greutatea și vârsta bebelușului.

Servetele umede pentru bebeluși

Servetelele umede speciale pentru bebeluși sunt utile pentru curățarea pielii sensibile a bebelușului în timpul schimbării scutecului sau în orice moment al zilei. Asigură-te că alegi servetele fără parfumuri și cu o compoziție blândă.

Aleze de unica folosinta pentru bebeluși

Alezele sunt produse utilizate pentru a proteja patul sau căruciorul bebelușului împotriva scurgerilor, murdăriei sau accidentelor neplăcute. Acestea sunt, de obicei, realizate dintr-un material impermeabil și absorbant pentru a preveni pătrunderea lichidelor în saltea sau în cărucior. Alezele pot fi folosite atât acasă, cât și în timpul călătoriilor sau plimbărilor cu bebelușul.

Este important să fii atent la calitatea produselor de unică folosință pe care le achiziționezi pentru bebelușul tău și să te asiguri că sunt adecvate vârstei și nevoilor lui. De asemenea, respectă întotdeauna instrucțiunile de utilizare și siguranță furnizate de producător.

Compara produse

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

A fost adaugat la favorite!

A fost sters din favorite!