NOU! Acum si livrare in easyboxurile SAMEDAY - pret 12,95 lei

Scutece Junior

Afiseaza: 1-3 din 3 produse

 Filtre

Scutecele pentru copii de vârsta junior pe pukika.ro

Scutecele pentru copii de vârsta junior sunt special concepute pentru a oferi absorbție și confort optim pentru copiii mai mari, în general în intervalul de vârstă de la 2 până la 6 ani, în funcție de dimensiunea și greutatea copilului. Acestea sunt mai mari și mai rezistente decât scutecele pentru bebeluși, pentru a se potrivi nevoilor specifice ale copiilor mai mari care încă au nevoie de protecție împotriva scurgerilor.

Când alegi scutece junior, ia în considerare următoarele aspecte:
 

Dimensiune și greutate ale scutecelor junior

Scutecele junior sunt disponibile în diferite dimensiuni, iar selecția trebuie să se bazeze pe greutatea și dimensiunea copilului tău. Asigură-te că alegi o dimensiune potrivită pentru a se potrivi confortabil și pentru a oferi protecție adecvată.
 

Nivel de absorbție ale scutecelor junior

Scutecele junior vin în diferite niveluri de absorbție, în funcție de cantitatea de lichid pe care trebuie să o gestioneze. În general, acestea oferă o absorbție mai mare decât scutecele pentru bebeluși, pentru a face față nevoilor copiilor mai mari. Verifică nivelul de absorbție menționat pe ambalaj și alege în funcție de nevoile copilului tău.
 

Confort și mobilitate ale scutecelor junior

Asigură-te că scutecele junior sunt fabricate din materiale moi, care sunt delicate pe pielea copilului și previn iritațiile. De asemenea, scutecele trebuie să fie flexibile, pentru a permite mișcarea liberă a copilului și pentru a-i asigura confort pe parcursul activităților zilnice.
 

Barieră anti-scurgeri ale scutecelor junior

Scutecele junior trebuie să aibă o barieră eficientă anti-scurgeri în jurul coapselor, pentru a preveni scurgerile și pentru a menține pielea copilului uscată și protejată.
 

Design și preferințe personale ale scutecelor junior

Există o varietate de scutece junior disponibile pe piață, cu diferite modele, culori și caractere îndrăgite de copii. În funcție de preferințele copilului tău, poți alege un design care să îi placă și să îl motiveze să poarte scutecele cu mai multă plăcere.

Asigură-te că schimbi scutecele la intervale regulate și acorzi atenție igienei corespunzătoare pentru a preveni iritațiile și infecțiile. Consultă medicul sau specialistul în îngrijirea sănătății pentru recomandări suplimentare și pentru a obține sfaturi personalizate în funcție de nevoile individuale ale copilului tău.

Compara produse

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

A fost adaugat la favorite!

A fost sters din favorite!