Comenzile plasate in perioada 21.06 - 28.06, vor fi livrate incepand cu data de 1.07

Manusi de Unica Folosinta

Afiseaza: 1-12 din 12 produse

 Filtre

Mănuși de unică folosință pe pukika.ro

Mănușile de unică folosință sunt accesorii care acoperă mâinile și sunt destinate să fie utilizate o singură dată, înainte de a fi aruncate. Acestea oferă o barieră fizică între pielea mâinilor și diverse substanțe, contribuind astfel la protecția împotriva contaminării și transmiterii de germeni. Iată câteva aspecte importante despre mănușile de unică folosință:
 

Materiale din care sunt fabricate manusile de unica folosinta

Mănușile de unică folosință pot fi fabricate din diverse materiale, cum ar fi latex, nitril sau vinil. Fiecare material are propriile caracteristici și avantaje. De exemplu, mănușile din latex sunt elastice și oferă o bună sensibilitate tactilă, în timp ce mănușile din nitril sunt rezistente la substanțe chimice și sunt o alternativă pentru persoanele cu alergie la latex.
 

Utilizări recomandate ale manusilor de unica folosinta

Mănușile de unică folosință sunt utilizate într-o varietate de medii și situații, cum ar fi industria medicală, laboratoare, servicii alimentare, igienă personală și curățenie. Acestea pot fi utilizate pentru protecția împotriva substanțelor chimice, a contactului cu fluidelor corporale sau pentru manipularea alimentelor.

Utilizare corectă a manusilor de unica folosinta

Este important să înveți cum să pui și să îndepărtezi corect mănușile de unică folosință pentru a preveni contaminarea. Asigură-te că mâinile sunt curate înainte de a le îmbrăca și evită atingerea suprafețelor nespălate sau murdare cu mănușile. Pentru a le îndepărta, apucă marginea exterioară a unei mănuși și trage-o spre exterior, fără a atinge pielea mâinii. Apoi, folosește mâna goală acoperită de cealaltă mănușă pentru a o scoate. Astfel, mănușile vor rămâne întoarse și împachetate în cealaltă mănușă, minimizând riscul de contaminare.

Schimbarea și eliminarea manusilor de unica folosinta

Mănușile de unică folosință ar trebui schimbate în mod regulat, în funcție de situație și de recomandările specifice. După utilizare, aruncă mănușile într-un recipient de gunoi prevăzut pentru deșeurile biologice sau într-un recipient adecvat pentru deșeurile periculoase, în funcție de natura utilizării și de cerințele locale.
 

Limitări ale manusilor de unica folosinta

Deși mănușile de unică folosință oferă o barieră fizică, este important să înțelegi că ele nu oferă o protecție totală. De exemplu, pot apărea perforații sau deteriorări, ceea ce poate compromite funcționalitatea lor. De asemenea, este important să nu substitui mănușile cu spălarea regulată și corectă a mâinilor cu apă și săpun, deoarece aceasta rămâne cea mai eficientă metodă de igienă.

Este important să urmezi ghidurile și reglementările locale privind utilizarea și eliminarea mănușilor de unică folosință, deoarece acestea pot varia în funcție de locație și de domeniul de aplicare.

Compara produse

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

A fost adaugat la favorite!

A fost sters din favorite!