Comenzile plasate in perioada 21.06 - 28.06, vor fi livrate incepand cu data de 1.07

Produse incontinenta adulti

Afiseaza: 1-24 din 253 produse

 Filtre

Produsele pentru incontinența la adulți pe pukika.ro

Produsele pentru incontinența la adulți sunt destinate persoanelor care au probleme de control al vezicii urinare sau intestinale. Aceste produse pot ajuta la menținerea igienei și confortului și pot oferi protecție împotriva scurgerilor de urină sau fecale. Iată câteva tipuri comune de produse pentru incontinență la adulți:
 

Absorbante pentru incontinență ușoară

Acestea sunt produse sub formă de tampoane sau protecții absorbante, similare cu absorbantele igienice, dar adaptate pentru incontinența la adulți. Acestea pot fi purtate în chiloți și pot absorbi cantități mici de urină sau scurgeri ușoare.
 

Scutece pentru adulți

Scutecele pentru adulți sunt concepute pentru a oferi protecție completă împotriva incontinenței. Acestea sunt similare cu scutecele pentru bebeluși, dar sunt adaptate pentru dimensiunea și forma corpului adultului. Scutecele pentru adulți sunt disponibile într-o varietate de niveluri de absorbție, de la ușoare până la extra-absorbante.
 

Chilotei absorbante pentru adulți

Chiloteii absorbante sunt similari cu chiloții obișnuiți, dar au o capacitate ridicată de absorbție. Aceștia sunt mai subțiri și mai discreți decât scutecele pentru adulți și oferă confort și protecție împotriva incontinenței.
 

Protecții de pat pentru adulti

Pentru persoanele cu incontinență severă sau care necesită asistență în timpul somnului, protecțiile de pat pot fi utilizate pentru a proteja lenjeria de pat de scurgeri de urină sau fecale. Acestea pot fi așezate pe suprafața patului și pot absorbi cantități mari de lichid.
 

Produse pentru îngrijirea pielii pentru adulti

În cazul incontinenței, este important să se acorde atenție igienei și să se prevină iritațiile pielii. Există produse speciale, cum ar fi loțiuni și șervețele pentru curățarea și îngrijirea pielii sensibile și predispuse la iritații.

Este important să consulți medicul sau specialistul în îngrijirea sănătății pentru a obține recomandări adecvate cu privire la produsele pentru incontinență, în funcție de nevoile individuale și nivelul de incontinență al persoanei.

Compara produse

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

A fost adaugat la favorite!

A fost sters din favorite!