NOU! Acum si livrare in easyboxurile SAMEDAY - pret 12,95 lei

Bagajul bebelusului cand mergem la mare

Bagajul bebelusului cand mergem la mare

Când mergeți la mare cu un bebeluș, este important să vă pregătiți cu atenție pentru a avea un sejur confortabil și plăcut pentru întreaga familie. În plus față de lucrurile obișnuite pe care le luați în concediu, trebuie să aveți în vedere și nevoile speciale ale bebelușului. Iată o listă cu câteva elemente esențiale pentru bagajul bebelușului:

  1. Scutece și șervețele umede: Asigurați-vă că aveți suficiente scutece și șervețele umede pentru întreaga perioadă a șederii. În vacanță, s-ar putea să nu aveți acces la aceleași magazine ca acasă.

  2. Haine adecvate: Includeți haine potrivite pentru vremea de la mare, precum și câteva articole mai groase pentru serile mai reci.

  3. Produse pentru îngrijire: Luați cu voi produsele obișnuite pentru îngrijirea bebelușului, cum ar fi loțiunea de corp, șamponul și săpunul special pentru bebeluși.

  4. Jucării și cărți: Câteva jucării preferate și cărți pot ajuta la menținerea distracției și comfortului copilului în timpul călătoriei și la destinație.

  5. Scaun auto și cărucior: Asigurați-vă că aveți un scaun auto adecvat pentru călătorie și căruciorul pentru a putea plimba bebelușul în jurul stațiunii sau pe plajă.

  6. Produse pentru protecția solară: Crema de protecție solară specială pentru bebeluși, pălării cu boruri largi și ochelari de soare pentru protejarea delicată a pielii și ochilor.

  7. Alimentație: Dacă alăptați, pregătiți-vă să alăptați bebelușul ori de câte ori este nevoie. Dacă bebelușul consumă alimente solide, aduceți cu voi mâncare pentru el sau ea, iar în destinație, puteți cumpăra alimente adecvate pentru vârsta sa.

  8. Un termometru: Un termometru digital pentru a verifica temperatura bebelușului în caz de febră sau disconfort.

  9. Medicamente și truse medicale: Luați medicamentele recomandate de medic pentru situații de urgență sau pentru posibilele neplăceri ale călătoriei (febră, indigestie etc.). De asemenea, adăugați în bagaj o trusă medicală cu pansamente, dezinfectant și alte necesități.

  10. Scaun înalt portabil: Dacă bebelușul dvs. începe să mănânce alimente solide, un scaun înalt portabil vă poate fi de mare ajutor în timpul mesei.

  11. Jucării de plajă: Dacă mergeți la plajă, aduceți jucării de nisip sau jucării de plajă adecvate vârstei pentru ca bebelușul să se bucure de timpul petrecut la malul mării.

Asigurați-vă că bagajul bebelușului este bine organizat și că ați luat cu voi tot ce aveți nevoie pentru a face experiența cât mai plăcută atât pentru copil, cât și pentru voi, părinții. În plus, este întotdeauna util să faceți o listă de verificare pentru a vă asigura că nu uitați nimic important.

Intra pe pukika.ro, plaseaza comanda online sau telefonic, plateste online sau ramburs, iar noi iti libram la usa sauin easyboxurile sameday!
Atat de simplu, de rapid si de facil!
Concediu placut, odihna multa si distractie maxima!

Categorii

Compara produse

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

A fost adaugat la favorite!

A fost sters din favorite!