NOU! Acum si livrare in easyboxurile SAMEDAY - pret 12,95 lei

SCUTECELE CU CARE PLECI LA DRUM, CU ACELEA RAMAI!

SCUTECELE CU CARE PLECI LA DRUM, CU ACELEA RAMAI!

Bebelusii si scutecele, merg mana in mana, din prima zi de viata a nou nascutului, pana…he he…numai noi parintii stim cand!

Un lucru pe care noi l-am auzit de la alti parinti, si caruia ii dam crezare acum dupa 2 copii, este acela ca, cu acel brand de scutece cu care pornesti la drum, cam cu acela ramai pana la final, cand renunta copilul la scutec.

Si exista o explicatie, sustin altii: fiecare brand de scutece are in compozitie o anumita substanta, diferita de la o marca la alta, cu care bebelusul se obisnuieste o data ce a intrat in contact cu ea. Daca ii schimbi brandul de scutece, si implicit substanta din compozitia lui, cu care este obisnuit, ei bine, atunci apar iritatiile de scutec, care sunt destul de neplacute, atat pentru bebelusi, cat si pentru noi parintii 

Si apoi mai este si acel aspect, cu ce brand de scutece pornesti la drum?! Iar recomandarile prietenelor, sunt mai puternice (intre noi fie vorba), ca orice reclama, fie ea TV, la radio sau oriunde vrei tu.

Si experienta noastra cu scutecele pentru copii se incadreaza in aceste tipare, si confirmam cele auzite!

Tocmai de aceea aici, la pukika.ro, magazinul de scutece, avem o gama diversificat, avem in portofoliu multe branduri de scutece, care mai de care mai bune, ca tu ai de unde sa alegi, si sa comanzi!

Ce aventaj mai ai la noi, la pukika.ro, este ca poti plasa comanda online, fara sa stai la telefon in call center, sa te preia cineva si sa-ti ia comanda (bineinteles, ai si aceasta optiune, daca doresti).

Poti achita online, deci nu e nevoie sa mergi la bancomat sa scoti bani, ca sa achiti coletul la livrare.

Si mai mult, totul iti este livrat acasa, in 2-4 zile lucratoare.

De returnat produse nu a fost cazul niciodata, ca suntem profesionisti si nu incurcam comenzile, sau trimitem produse neconforme!

Avem si scutece de apa, ca sa mergi cu cel mic la piscina! 

Cu drag,

Ioana de la Pukika.ro

Categorii

Compara produse

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

A fost adaugat la favorite!

A fost sters din favorite!