NOU! Acum si livrare in easyboxurile SAMEDAY - pret 12,95 lei

Scutecele si servetelele Kit & Kin

Scutecele si servetelele Kit & Kin
Co-fondatorii Spice Girl Emma Bunton și directorul de dezvoltare a produselor Christopher Money s-au străduit să găsească produse care să fie atât dăunătoare cu planeta, cât și să nu irită pielea copiilor lor.

Așa că au fost inspirați să dezvolte o alternativă naturală, blândă și durabilă pentru familii - și din aceasta s-a născut Kit & Kin.

"Vrem să eliminăm stresul și grijile pe care părinții le experimentează adesea atunci când încearcă să aleagă cele mai bune produse pentru familia lor.” - Emma Bunton, co-fondatoare

Protejeaza-ți lumea, în mod natural
Când alegeți Kit & Kin, contribuiți la protejarea planetei noastre.

- Mai bine pentru copilul tău
0% clor, latex, parfum, parabeni. Materiale și ingrediente super moi, derivate natural. Hipoalergenic și aprobat de dermatologi.

- Mai bine pentru lumea noastră
Materiale pe bază de plante și din surse durabile. Ambalaje reciclabile sau durabile. Fără testare pe animale. Planta neutră din carbon.

-Da înapoi
10 bebeluși în scutece Kit & Kin = 1 acru de pădure tropicală prețioasă salvat! Teren achiziționat în Argentina, Ecuador, Mexic, Belize, Guatemala, Kenya și Zambia. Fiecare achiziție ajută, de asemenea, la finanțarea de burse educaționale și de clinici de asistență medicală.

- Fără violență
Kit & Kin sunt mândri că sunt membri PETA (Oameni pentru Tratamentul Etic al Animalelor). Achiziționând produse fără cruzime, puteți ajuta la salvarea unui număr de animale de la teste chinuitoare și de o viață întreagă de suferință.

Pe pukika.ro gasesti gama completa atat de scutece cat si de servetele (https://www.pukika.ro/scutece-si-servetele/kit-kin) dar si varinate avantajoase de pachete de scutece cu servetele gratuit 

Spor la cumparaturi!

Cu drag,
Ioana de la pukika.ro

Categorii

Compara produse

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

A fost adaugat la favorite!

A fost sters din favorite!