NOU! Acum si livrare in easyboxurile SAMEDAY - pret 12,95 lei

TIPURI DE SCUTECE PENTRU COPII

TIPURI DE SCUTECE PENTRU COPII


Scutecele pentru bebelusi sunt un element extrem de important in primii ani de viata ai micutului deoarece il ajuta pe el sa aiba o piele mai fina dar o ajuta si pe mamica sa faca fata noilor provocari, mai simplu.
In ziua de azi exista atat de multe tipuri de scutece pentru bebelusi incat trebuie sa te gandesti putin inainte de a lua o decizie.

SCUTECE DE UNICA FOLOSINTA

Scutecele de unica folosinta sunt cele mai cunoscute in randul mamicilor, acestea putand fi schimbate cu usurinta, fara sa irite pielea bebelusului, chiar si atunci cand acesta face caca.
Scutecele sunt de mai multe feluri, atat din materiale sintetice cat si din materiale naturale precum bambusul.

Scutecele clasice
Cele mai cunoscute marci de scutece clasice sunt: Pufies, Libero, Huggies, Happy sau Confy.

Scutece cu fibra de bambus - acestea sunt scutece confectionate din fibra naturala din bambus care confera o senzatie placuta la atingere, sunt prietenoase cu mediul dar si cu pielea bebelusului. Scutecele Zuluf sunt scutece din bambus.

Scutecele chilotel sunt ultima inventie, acesta avand forma unui chilotel de unica folosinta care se imbraca si dezbraca foarte usor, tinand murdaria la locului ei. De asemenea, au o putere de absorbtie mare si bebelusul nu se uda, nici pe timp de noapte. Poti vedea aici gama de scutece chilotel.

Pe langa scutecele de unica, folosinta, mai exista si scutecele de unica folosinta pentru baie, care pot fi folosite la piscina sau la mare si care pastreaza murdaria in interior, ne permitant sa intre in apa. Vezi aici gama de scutece pentru baie.
Categorii

Compara produse

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

A fost adaugat la favorite!

A fost sters din favorite!