NOU! Acum si livrare in easyboxurile SAMEDAY - pret 12,95 lei

Totul de la A la Z despre Brandul Seni

Totul de la A la Z despre Brandul Seni
Produsele absorbante Seni sunt create pentru a raspunde nevoilor femeilor, barbatilor si copiilor cu incontinenta urinara. 
Acorda o atentie deosebita caracteristicilor precum absorbtia corespunzatoare si discretia.
Ce tipuri de produse gasesti sub branrul Seni?
- Seni lady - Absorbante urologice
- Seni man - Absorbante urologice
- San Seni - Abosrbante anatomice
- Seni active - Chilot absorbant
- Seni - Scutece absorbante
- Seni soft - Aleze igienice
- Seni care - Cosmetice
- Seni care - complementare
Brandul Seni este disponibil în peste 50 de ţări din toată lumea. Oferim produse de calitate premium, ce fac viaţa mai uşoară persoanelor cu probleme de incontinenţă dar şi îngrijitorilor. Acesta întreprinde acţiuni menite să îmbunătăţească calitatea vieţii clientilor şi să educe în ceea ce priveşte incontinenţa, precum şi alte probleme de sănătate.

SENI este singura gamă pentru incontinenţă, recomandată de Asociaţia Română de Urologie.
Ce alte activitati intreprinde Brandul Seni?
- Conferinţa Internaţională a Îngrijirii pe Termen Lung


SENI, de 20 de ani ajutorul numărul 1 în cazurile de incontinenţă.

Începand cu 1998 organizăm anual Zilele Îngrijirii pe Termen Lung, program ce include Conferinţa Internaţională a Îngrijirii pe Termen Lung, pentru personalul din conducere şi medical din cadrul centrelor de îngrijire, precum şi Simpozionul pentru personalul medical din spitale. Este singurul eveniment ştiinţific din Polonia, dedicat îngrijirii pe termen lung, ce reuneşte anual aproximativ o mie de participanţi din toata Europa.Este vorba de profesionişti în domeniul în care activează, care depun mult efort pentru a face societatea şi guvernul conştiente de importanţa dezvoltării îngrijirii pe termen lung în lume, în special în condiţiile în care ne confruntăm cu fenomenul de societate în curs de îmbătrânire. Datorită acestora se acorda o importanţă mai mare ajutorului profesional pentru persoanele cu probleme de sănătate, care au nevoie de sprijin. Aceste reuniuni ale profesioniştilor permit schimburi de experienţă, discuţii despre îngrijirea pe termen lung  precum şi despre standardele serviciilor oferite în ţările din Europa, şi oferă soluţii care aduc rezultate pozitive în instituţiile specializate. Zilele Îngrijirii pe Termen Lung au loc in fiecare an în luna septembrie.

- SENI Cup (Liga Internaţională de Fotbal pentru Persoanele cu Dizabilităţi)
Seni Cup logo

Este un eveniment sportiv extraordinar dedicat persoanelor cu dizabilităţi din Centre de Îngrijire specializate. Participarea la acest concurs şi obţinerea succesului pe terenul de fotbal, ajută participanţii, în plus faţă de beneficiile de reabilitare, să aibă mai multa stimă de sine şi mai multă încredere în potenţialul lor. Este o pauză de la rutina zilnică deoarece în plus faţă de concurs, participanţii iau parte la diverse evenimente distractive – seri artistice sau petreceri cu dans. Au de asemenea posibilitatea de a lega prietenii cu alţi participanţi care sufera de un handicap similar, care să înteleagă pe deplin viaţa cu astfel de probleme. Mai mult, liga Seni Cup ajută la depasirea barierelor care există în mai multe grupuri sociale:
  • bariera de limbă – echipele participante sunt din ţări diferite;
  • bariera de gen  – la concurs participă atât femei cât şi bărbaţi;
  • bariera de vârstă – nu există limită de vârstă în concurs;
  • bariera de handicap  – fiecare dintre participanţi suferă de diverse boli sau dizabilităţi, dar în ciuda acestui fapt ei demonstrează că un handicap nu este o piedică în drumul lor spre realizarea unui vis.
Sa iti fie de folos toate aceste informatii!
Cu drag,
Ioana de la pukika.ro
 
Categorii

Compara produse

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

A fost adaugat la favorite!

A fost sters din favorite!