NOU! Acum si livrare in easyboxurile SAMEDAY - pret 12,95 lei

Top 10 cadouri potrivite pentru un nou nascut – partea I

Top 10 cadouri potrivite pentru un nou nascut – partea I
Treaba asta cu parinteala si bebeluseala e discutabila si rasdicutabila cum s-ar zice, parerile sunt impartite in fel si chip, si exista de la cel putin 2 teorii in sus, pe orice subiect. 
Chiar si asupra acestei afirmatii de mai sus, lumea este de acord, si nu exista mari dezbateri.
Si mai exista un subiect asupra caruia majoritatea sunt de acord, acela ca, in cele mai multe cazuri, cadourile pentru nou nascuti sunt de cele mai multe ori…nepotrivite..
Nu ma intelege gresit, intentiile sunt bune, apropiatii se preocupa si alerga in stanga-dreapta, cheltuiesc bugete generoase, sa faca un prim cadou memorabil, noului membru al familiei. 
Si in aceasta categorie, se lasa cu bijuterii din metale pretioase, aur/argint/diamante chiar, care, nu prea…spre deloc…sunt potrivite pentru cei mici. Lantisoarele pentru bebelusi sunt de-a dreptul si literalmente interzise, din cauza riscului de sugrumare, bratarile, si ele contraindicate, din caua riscului de zgariere cu ele (iar daca, sa zicem, ca se alege sa fie puse le picior, o iritatie a pielii tot pot provoca), iar cerceii, in cazul fetitelor, pot avea un model cu care parintii sa nu rezoneze.
De rame foto argintate sau aurite nu mai zic. Dragute, dar putin utile si practice, si sa fim seriosi, iti ia muuult timp (si aici putem vorbi chiar de ani buni), pana te dezmeticesti din aceasta noua stare care te-a lovit, parinteala, si te mobilizezi sa faci o selectie de poze, si sa mergi efectiv la un centru de printare, si sa ai poza in format fizic, sa o pui in rama foto respectiva.
Si lista ar putea continua..dar hai sa ne focusam pe top 10 cadouri potrivite pentru un nou nascut, sis a vezi si la fiecare in parte, de ce DA!
1. Scutece de unica folosinta, nr 0, 1 si 2 – cu catmai multe, cu atat mai bine!! Copiii consuma foarte multe scutece pe zi, iar parintii schimba chiar mai multe (dintr-un exces de zel, de multe ori). 
Nu mai zic de faptul ca de dimineata copilului ii venea binisor spre la limita numarul 1 de exemplu, iar sear ail strange de-a binelea, si este nevoie un numarul 2!
2. Servetele umede eco-bio, fara parfum – Acestea fac parte din acele produse, pe care le folosesti nu doar in primele zile/saptamani/luni ale bebelusului. Este un produs utilizat an..ani buni… Cu cat mai multe, cu atat mai bine!
3. Aleze – Fie ca le pui in patutul bebelusului, eventual pe sub cearsaf, sa protejezi salteaza, pe canapea cand mergi in vizita, si-ti doresti mediu steril pentru cel mic, pe masa de infasat, in landou cand il schimbi pe cel mic, alezele fac parte din categoria Super utile, cu cat mai multe, cu atat mai bine!
4. Pungi de unica folosinta pentru scutecele uzate – Ai zice ca-s un moft, pentru parinti pretentiosi, dar acum…ia-ti o secunda si gandeste-te un pic: ce vina ai tu, sotul/sotia, bunicii care vin s ava ajute, rudele si prietenii la care mergi in vizita…sa suporte un miros…de multe ori..putin placut, cand, pentru cativa zeci de bani/punga de unica folosinta, poti evita aceasta situatie..jenanta.. Corect, asa-i?!
5. Gel de dus pentru nou nascuti – Baitele de seara ale noilor nascuti sunt un ritual in adevaratul sens al cuvantului. Picatura dupa picatura, seara de seara, zi de zi, duc repede la consumarea unui recipient de gel de dus. Asadar, fa un cadou util!
6. Crema de fundulet – ca vrem ca nu vrem, de multe ori nu tine de noi, iar bebelusii se irita la scutec. Crema dedicate pielii lor sensile, este mereu bine venita!
7. Set finet-uri – In primele zile, saptamani, chiar luni de zile, este recomandat folosirea unui finet la fiecare spalare a bebelusului. Clar avem multe reserve din acest produs, dar pana la urma, cat de des sa spele si masina de spalat?! Non stop?!
8. Prosoape de baie – La inceput, se recomanda celor mici, folosirea unui finet la baie, care sa aiba contact directcu pielea lor, dar si un prosop de baie pe deasupra, ca sa-I acopere in intregime, sa le absoarba apa, si sa le tina de cald. Ulterior, cand cresc, vor folosi doar prosopul de baie, si tare mandrii vor fi de ei, ca au crescut, si nu mai sunt bebelusi!
9. Set de body-uri – Fie ca este vorba de schimbatul body-ului dupa baita, sau incidente ce tin de regurgitare, sau patare de la un scaun abundant, acest accesoriu vestimentar este indispensabil din garderoba celor mici, pana la varste inaintate, char cativa ani. Asadar, scutiti-I pe parinti de o cheltuiala in plus, si oferiti-le celor mici cadou, un set de body-uri!
10. Set de pantaloni – ca si in cazul body-urilor , si panalonii sunt indispensabili, de la primele zile de viata ale bebelusului, pana cand ajunge copil mare! Sa fie din plin, zic!
Acesetea fiind spuse, imi doresc ca aceasta informatie sa  ajunga la cat mai multe persoane, cu atat mai mult la cele care se pregatesc sa mearga in vizita la un nou nascut.
Sa-ti fie de folos informatia!
Cu drag,
Ioana de la pukika.ro
Categorii

Compara produse

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

A fost adaugat la favorite!

A fost sters din favorite!