NOU! Acum si livrare in easyboxurile SAMEDAY - pret 12,95 lei

Top 10 cadouri potrivite pentru un nou nascut – partea II

Top 10 cadouri potrivite pentru un nou nascut – partea II
Impartaseam recent intr-un articol (vezi detaliile  aici), cum sta treaba cu nou nascutii si cadourile pe care acestia le primesc, cu bune intentii, dar in mare parte nepotrivite si inutile.
Am venit si cu o lista, de top 10 cadouri care li se potrivesc, si cu explicatii de ce asa da!
Haide sa continuam acel subiect de interes, si sa mai adaugam la acea lista, si alte produse must have, de la inceputurile bebeluselii!
Atentie, lista de mai jos nu este in ordinea importantei sau a priotitatilor…Fiecare lucru in parte are locul lui bine stabilit in aceasta noua etapa de parinteala!
1.    Scoica de masina (cu isofix) – Vrei-nu vrei, esti obligat prin lege sa scoti copilul din spital, din meternitate, in scoica. Fie ca ai sau nu masina personala, copilul tot in scoica il transporti. Si, acum serios vorbind, noi parintii care am trecut prin ceasta experienta…bebelusul este ataaat de mic, de ti-e si teama sa nu-l ranesti in vreun fel… In scoica este in siguranta!
2.    Masuta de infasat – Nu este nici moft, nici la moda, este efectiv o necesitate! Fie ca o asezi pe patutul lui, fie pe un dulap, este foarte practica…cand este pusa la inaltimea optima. Daca ai planuri de a nu investi in asa ceva, ca o sa schimbi bebele pe o aleza, pe pat sau pe canapea, te inseli amarnic!! Pozitia aceea de aplecat, cu sau fara bebe in brate, iti da rapid dureri de spate…si ce dureri!! Investe in ea, merita 100%.
3.    Perna de alaptare – O data ce o ai, nu-ti poti imagina viata fara ea! Efectiv stai sa te intrebi cum de ai reusit pana atunci fara ea. Este utila atat pentru alaptat, dar si pentru somnul mamei, tinuta intre picioare…ajuta mult la relaxarea corpului si a muschilor.
4.    Sterilizator – O minune de inventive, nu altceva!! Poti merge si pe varianta clasica, sa fierbi apa intr-o oala/cratita, sa scufunzi biberoanele acolo, dar de ce sa-ti chinuiesti existent, cand cineva pe lumea asta ti-a usurat-o si a inventat acest aparat!?..
5.    Balansoar – Ai zice ca ce sa mai dai banii si pe acest “gadget”…costisitor chiar...cand te poti lipsi de el?!…Dar imagineaza-ti multe nopti si zile nedormite, tot felul de plasete inconsolabile…si nu stii de la ce…dar totusi ai acest dispozitiv in care poti pune bebelusul, el sa stea, chiar sa doarma acolo, si tu sa-ti tragi sufletul!! Pey nu merita?! Toti banii as zice!
6.    Sistem de purtare – Nu ca este practic si util…toti parintii ar fi trebuit sa “ne nastem” cu el by default!! Copilul se linisteste cand te simte aproape, tu ai mainile libere, te poti deplasa unde vrei…Ce sa mai…este ideal!! Recunosc, greul este cand insumezi luni, poate ani de purtare, multe kilograme adunate ale copilului, si multe dureri de spate ale tale..
7.    Cadita cu suport metalic si adaptor – Baita bebelusului seara de seara este sfanta…cel putin in primele luni de viata, poate chiar primul an. Usureaza-ti munca si fa o placere din acesta rutina, cu un produs care vine in intampinarea nevoielor tale! Fiecare item in parte, cadita, suportul metalic, adaptorul, merita din plin!
8.    Carucior cu landou – Nu stiu daca am cunoscut parinti care sa sara peste aceasta investitie..Fie ca alegi un produs mai accesibil, fie ca optezi pentru unul mai costisitor, caruciorul te ajuta enorm!! E-adevarat, este voluminos in cele mai multe cazuri, dar este doar o chestiune de timp in care il folosesti.
9.    Pompa de muls -  Necesara inca din prima zi de viata a bebelusului, cand iti stimulezi organismal sa inceapa sa produca lapte, si pana cel putin la 3 luni dupa nastere, cand se regleaza lactatia. Apoi, in functie de cum iti este scris, cum iti e norocul, sau cum iti surade soarta, poate o mai folosesti…sau nu… 
10.    Salteluta de activitati – Nu este neaparat necesara inca de la inceput, din primele zile, saptamani ale copilului, dar de pe la 2-3 luni ale acestuia, pana spre 7-8 luni, copilul tau o va folosi intens. Este primul lui contact cu multi stimuli, care mai de care mai atractivi. Va fi fascinat de ea, cu siguranta!
Acestea fiind enumerate, sa iti fie de folos informatiile, si aminteste-ti sa te abonezi la newsletterul nostru, si sa ne urmaresti in Social Media pe Instagram si pe Facebook, ca sa fii la curent cu toate noutatile si toate promotiile!
Cu drag,
Ioana de la pukika.ro
Categorii

Compara produse

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

A fost adaugat la favorite!

A fost sters din favorite!