Comenzile plasate in perioada 21.06 - 28.06, vor fi livrate incepand cu data de 1.07

Spray

Afiseaza: 1-7 din 7 produse

 Filtre

Spray-uri pe pukika.ro

Spray-urile sunt produse care sunt ambalate într-un recipient cu pulverizator, iar substanța din interior este eliberată sub formă de spray fin, prin apăsarea mecanismului de pulverizare. Ele sunt utilizate în diferite scopuri, în funcție de tipul de spray.
 

Iată câteva categorii comune de spray-uri

Spray-uri pentru îngrijirea părului: Acestea pot include spray-uri de protecție termică, spray-uri de fixare a coafurii, spray-uri de strălucire, spray-uri de volum și multe altele. Aceste spray-uri sunt destinate să ofere beneficii specifice părului, precum protecție împotriva căldurii, fixare a coafurii sau îmbunătățirea aspectului și texturii părului.

Spray-uri parfumate: Acestea sunt spray-uri care conțin o esență parfumată și sunt utilizate pentru a aplica parfumul direct pe piele. Ele oferă o modalitate ușoară și convenabilă de a-ți reimprospăta aroma preferată în timpul zilei.

Spray-uri de igienă și dezinfectare: Acestea sunt spray-uri care conțin substanțe dezinfectante sau antibacteriene și sunt utilizate pentru a igieniza suprafețele, cum ar fi mesele, obiectele din bucătărie, telefoanele mobile sau alte suprafețe expuse la bacterii și germeni. Ele pot fi folosite și pentru igienizarea mâinilor atunci când nu ai acces la apă și săpun.

Spray-uri de curățare: Acestea sunt spray-uri speciale concepute pentru a curăța și îndepărta murdăria de pe diferite suprafețe, cum ar fi ferestrele, oglinzile, ecranele, aparatele electronice și multe altele. Ele conțin de obicei soluții de curățare specifice, care ajută la îndepărtarea eficientă a murdăriei și a petelor.

Spray-uri pentru îngrijirea corpului: Acestea pot include spray-uri de hidratare a pielii, spray-uri de protecție solară, spray-uri pentru picioare obosite sau spray-uri pentru calmarea și răcorirea pielii după expunerea la soare. Aceste spray-uri oferă o modalitate ușoară și răcoritoare de a oferi îngrijire suplimentară pielii.

Este important să urmezi instrucțiunile specifice pentru fiecare tip de spray și să le utilizezi conform indicațiilor. Asigură-te că respecți precauțiile și avertismentele de pe ambalaj, precum și să eviți contactul cu ochii sau ingestia accidentală a produsului.
 

Compara produse

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

A fost adaugat la favorite!

A fost sters din favorite!