NOU! Acum si livrare in easyboxurile SAMEDAY - pret 12,95 lei

Plasturi

Afiseaza: 1-10 din 10 produse

 Filtre

Plasturi pe pukika.ro

Plasturii sunt produse folosite pentru tratarea și protejarea rănilor mici sau tăieturilor. Aceștia sunt fabricați dintr-un material flexibil, cum ar fi plasticul sau material textil, și au un strat adeziv pe partea din spate, care permite fixarea lor pe piele. Iată câteva informații despre plasturi:
 

Tipuri de plasturi

· Plasturi obișnuiți: Aceștia sunt disponibili în diferite dimensiuni și forme, și sunt potriviți pentru acoperirea și protejarea tăieturilor, zgârieturilor sau a altor răni mici.
· Plasturi transparenti: Acești plasturi sunt fabricați dintr-un material transparent, ceea ce permite vizualizarea rănii. Aceștia pot fi utili în cazul rănilor mici de la nivelul feței sau a altor zone vizibile.
· Plasturi rezistenți la apă: Acești plasturi sunt fabricați pentru a rezista la apă și umiditate, permițând păstrarea rănii uscată chiar și în timpul dușului sau în activități care implică contact cu apa.
· Plasturi pentru vezică: Acești plasturi sunt special concepuți pentru a proteja și a trata vezicile apărute pe piele. Ei au un strat moale și absorbant care ajută la reducerea frecării și la accelerarea vindecării.
 

Utilizare a plasturilor

· Curățarea rănii: Înainte de aplicarea plasturilor, este important să cureți și să dezinfectezi bine rana. Asigură-te că zona este curată și uscată înainte de aplicare.
· Aplicarea plasturilor: Scoate plasturii din ambalaj și îndepărtează stratul protector de pe partea adezivă. Aplică plasturii cu grijă pe rana sau zona afectată, asigurându-te că sunt bine fixați pe piele.
· Înlocuirea plasturilor: Pentru o igienă corespunzătoare, este recomandat să înlocuiești plasturii la intervale regulate sau ori de câte ori este necesar. Urmează instrucțiunile de pe ambalaj cu privire la durata de utilizare recomandată.
 

Alegerea plasturilor potrivite

· Dimensiune și formă: Alege plasturi care să se potrivească dimensiunii și formei rănii tale. Plasturii mai mari pot fi utilizați pentru a acoperi tăieturi mai extinse, în timp ce plasturii mai mici sunt potriviți pentru răni mai mici sau zgârieturi.
· Material și caracteristici speciale: În funcție de nevoile tale, poți opta pentru plasturi din materiale mai moi și mai flexibile, plasturi rezistenți la apă sau plasturi specializați pentru vezici.
· Sensibilitate și alergii: Dacă ai pielea sensibilă sau ești alergic la adezivii utilizați în plasturi, poți alege plasturi hipoalergenici sau fără latex.

Asigură-te că urmezi instrucțiunile de pe ambalaj pentru o utilizare corectă a plasturilor și că acorzi atenție semnelor de infecție sau de deteriorare a rănii. Consultă un medic în cazul în care rana nu se vindecă sau dacă ai nevoie de îngrijire medicală suplimentară.

Compara produse

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

A fost adaugat la favorite!

A fost sters din favorite!