NOU! Acum si livrare in easyboxurile SAMEDAY - pret 12,95 lei

Batiste igienice

Afiseaza: 1-5 din 5 produse

 Filtre

Batiste igienice pe pukika.ro

Batistele igienice, cunoscute și sub denumirea de șervețele umede pentru igiena personală, sunt produse utilizate pentru curățarea și împrospătarea feței și a altor părți ale corpului. Acestea sunt concepute să ofere o soluție rapidă și comodă pentru curățarea și răcorirea pielii în timpul zilei. Iată câteva informații importante despre batistele igienice:
 

Compoziție și caracteristici batiste igienice

Batistele igienice sunt confecționate dintr-un material textil moale, cum ar fi bumbacul sau fibrele sintetice. Acestea sunt îmbibate cu o soluție lichidă, care poate conține apă, agenți de curățare, substanțe hidratante, vitamine sau extracte naturale, în funcție de marca și variantă.
 

Utilizare și beneficii batiste igienice

Batistele igienice sunt utilizate pentru curățarea rapidă și împrospătarea feței și a altor părți ale corpului. Acestea pot fi utile în situații în care nu ai acces la apă și săpun, cum ar fi călătoriile, activitățile în aer liber sau în timpul zilei, pentru a îndepărta sebumul în exces, murdăria sau pentru a-ți reîmprospăta tenul.
 

Varietate de produse batiste igienice

Există o varietate de batiste igienice disponibile pe piață, cu diferite formate, mărimi și caracteristici. De exemplu, poți găsi batiste igienice pentru tenul gras sau acneic, cu efect de hidratare sau cu proprietăți calmante și antiinflamatorii.
 

Utilizare corectă batiste igienice

Pentru a utiliza o batistă igienică, deschide pachetul și scoate o batistă. Folosește-o pentru a șterge delicat zona dorită, asigurându-te că acoperi întreaga suprafață. Evită contactul direct cu ochii și deschiderea nasului. După utilizare, aruncă batista în coșul de gunoi.
 

Limitări batiste igienice

Este important să reții că batistele igienice nu pot înlocui complet spălarea feței cu apă și săpun sau utilizarea regulată a unui regim de îngrijire a pielii. Acestea pot fi utilizate ca o soluție temporară sau suplimentară, dar nu înlocuiesc o rutină adecvată de igienă și îngrijire a pielii.

Asigură-te că citești și urmezi instrucțiunile de utilizare de pe ambalajul batistelor igienice pentru a obține cele mai bune rezultate și pentru a evita eventualele reacții adverse.
 

Compara produse

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

A fost adaugat la favorite!

A fost sters din favorite!