NOU! Acum si livrare in easyboxurile SAMEDAY - pret 12,95 lei

Sapun lichid intim

Afiseaza: 1-2 din 2 produse

 Filtre

Sapun lichid intim pe pukika.ro

Săpunul lichid intim este un produs special formulat pentru igiena și curățarea zonei intime a femeilor. Acesta este conceput pentru a menține echilibrul pH-ului și a proteja flora naturală a zonei genitale.
 

Iată câteva informații despre săpunul lichid intim:

· Formulă delicată: Săpunul lichid intim are o formulă delicată și blândă, care nu provoacă iritații sau uscarea excesivă a pielii. Este conceput special pentru a respecta sensibilitatea zonei intime și a menține nivelul optim de hidratare.
· pH echilibrat: Săpunul lichid intim are un pH echilibrat, care este apropiat de pH-ul natural al zonei intime. Acest lucru ajută la menținerea unui mediu sănătos și la protejarea florei bacteriene benefice.
· Ingrediente speciale: Săpunurile lichide intime pot conține ingrediente speciale, cum ar fi extracte naturale, aloe vera, acid lactic sau alte substanțe care contribuie la menținerea igienei și sănătății zonei intime.
 

Utilizare corectă a sapunului lichid intim

Pentru a utiliza săpunul lichid intim în mod corect, se recomandă:

· Umezirea zonei intime cu apă caldă.
· Aplicarea unei cantități mici de săpun lichid intim pe mâini sau pe o lavetă moale.
· Spălarea cu delicatețe a zonei intime, evitând introducerea săpunului în vagin.
· Clătirea abundentă cu apă caldă și uscarea delicată cu un prosop curat.
 

Alegerea săpunului lichid intim potrivit

Este important să alegi un săpun lichid intim care este adecvat pentru tipul tău de piele și preferințele personale. Poți opta pentru variante fără parfum sau cu parfumuri delicate, în funcție de preferințele tale.

În cazul în care ai sensibilitate sau iritații persistente în zona intimă, este recomandat să consulți un medic specialist pentru evaluarea și tratamentul adecvat.
 

Compara produse

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

A fost adaugat la favorite!

A fost sters din favorite!