NOU! Acum si livrare in easyboxurile SAMEDAY - pret 12,95 lei

Hartie igienica umeda

Afiseaza: 1-3 din 3 produse

 Filtre

Hârtia igienică umedă pe pukika.ro

Hârtia igienică umedă, cunoscută și sub numele de șervețele umede pentru igienă personală, sunt produse utilizate pentru curățarea zonei intime sau pentru împrospătarea generală a corpului. Acestea sunt concepute să ofere o curățare mai eficientă și mai răcoritoare decât hârtia igienică uscată obișnuită. Iată câteva informații importante despre hârtia igienică umedă:
 

Compoziție și umiditate a hartiei igienice umede

Hârtia igienică umedă este fabricată din fibre de celuloză și este îmbibată cu o soluție lichidă care poate conține apă, agenți de curățare, agenți de hidratare și, uneori, ingrediente cu proprietăți antibacteriene sau parfumate. Aceasta conferă șervețelelor umede o textură umedă și o senzație de prospețime.
 

Utilizare și beneficii a hartiei igienice umede

Hârtia igienică umedă este utilizată în principal pentru igiena intimă după utilizarea toaletei, dar poate fi folosită și pentru a curăța și proaspăta alte părți ale corpului. Acestea pot oferi o curățare mai eficientă și mai delicată decât hârtia igienică uscată și pot ajuta la îndepărtarea reziduurilor, a bacteriilor și a mirosurilor neplăcute.
 

Varietate de produse a hartiei igienice umede

Există o varietate de hârtii igienice umede disponibile pe piață, inclusiv diferite mărci, dimensiuni și arome. De asemenea, există și opțiuni ecologice, care sunt fabricate din materiale biodegradabile și sustenabile.
 

Utilizare corectă a hartiei igienice umede

Pentru a utiliza hârtia igienică umedă, deschide pachetul și extrage un șervețel umed. Folosește-l pentru a șterge zona dorită, asigurându-te că acoperi întreaga suprafață. După utilizare, aruncă șervețelul umed în coșul de gunoi. Este important să nu arunci șervețelele umede în toaletă, deoarece pot provoca blocaje în sistemul de canalizare.
 

Contraindicații și atenționări a hartiei igienice umede

Este posibil ca anumite persoane să dezvolte iritații sau reacții alergice la ingrediente din hârtia igienică umedă, în special la parfumuri sau la anumite substanțe chimice. Dacă ai pielea sensibilă sau alergii, poți opta pentru variante fără parfum sau pentru produse speciale pentru pielea sensibilă.

Este important să reții că hârtia igienică umedă nu trebuie să înlocuiască complet spălarea regulată a zonei intime cu apă și săpun, ci să fie folosită ca un supliment pentru a asigura o igienă adecvată între spălări.
 

Compara produse

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

A fost adaugat la favorite!

A fost sters din favorite!