NOU! Acum si livrare in easyboxurile SAMEDAY - pret 12,95 lei

Tampoane pentru san

Afiseaza: 1-2 din 2 produse

 Filtre

Tampoane pentru sân pe pukika.ro

Tampoanele pentru sân, cunoscute și sub numele de tampoane pentru alăptare sau tampoane absorbante pentru sân, sunt produse utilizate pentru a absorbi laptele matern care poate scurge din sânii femeilor în timpul alăptării. Iată câteva informații despre tampoanele pentru sân:
 

Absorbție și protecție a tampoanelor pentru san

Tampoanele pentru sân sunt concepute pentru a absorbi laptele matern care scurge din sâni în timpul alăptării. Acestea sunt prevăzute cu un strat absorbant care păstrează pielea uscată și previne scurgerile nedorite pe haine. Ele oferă, de asemenea, o barieră de protecție împotriva iritațiilor și a scurgerilor neplăcute.
 

Formă și design a tampoanelor pentru san

Tampoanele pentru sân sunt de obicei rotunde sau ovale și au o formă anatomică care se potrivește confortabil în interiorul sutienului. Acestea sunt subțiri și discrète, astfel încât să nu fie vizibile prin haine. Unele tampoane pot avea aripioare aderente pentru a se fixa mai bine în sutien și a preveni mișcarea sau alunecarea lor.
 

Materiale sigure și non-iritante ale tampoanelor pentru san

Tampoanele pentru sân sunt fabricate din materiale moi, non-iritante și hiperalergenice pentru a preveni orice disconfort sau reacții alergice la nivelul sânilor. Ele sunt create pentru a fi delicate cu pielea sensibilă și pentru a minimiza riscul de iritații sau infecții.
 

Opțiuni absorbante ale tampoanelor pentru san

Există diferite niveluri de absorbție disponibile în funcție de nevoile și fluxul de lapte al fiecărei femei. Tampoanele pentru sân pot avea niveluri de absorbție ușoare, medii sau mari, astfel încât să poți alege cel care se potrivește cel mai bine cu fluxul tău de lapte și cu confortul dorit.

Utilizare și schimbare a tampoanelor pentru sanTampoanele pentru sân sunt utilizate de obicei în timpul alăptării și pot fi schimbate în funcție de necesitate. Ele trebuie schimbate de fiecare dată când devin umede sau în mod regulat, în funcție de preferințele și nevoile fiecărei femei.

Este important să acorzi atenție igienei și să schimbi tampoanele pentru sân la interval regulat pentru a evita dezvoltarea bacteriilor sau a infecțiilor. Asigură-te că utilizezi tampoane pentru sân curate și proaspete de fiecare dată.
 

Compara produse

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

A fost adaugat la favorite!

A fost sters din favorite!