Comenzile plasate in perioada 21.06 - 28.06, vor fi livrate incepand cu data de 1.07

Prosoape de hartie

Afiseaza: 1-1 din 1 produse

 Filtre

Prosoape de hârtie pe pukika.ro

Prosoapele de hârtie sunt produse utilizate pentru uscarea mâinilor, curățarea suprafețelor sau alte scopuri igienice. Acestea sunt fabricate din hârtie absorbantă și sunt disponibile în diferite dimensiuni și grosimi. Iată câteva informații despre prosoapele de hârtie:
 

Utilizări comune ale prosoapelor de hartie

· Uscarea mâinilor: Prosoapele de hârtie sunt folosite în mod obișnuit în toalete publice, bucătării sau alte spații pentru a se usca mâinile după spălare.
· Curățarea suprafețelor: Prosoapele de hârtie pot fi utilizate pentru a curăța și șterge diverse suprafețe, cum ar fi blatul de lucru, ferestrele sau alte zone murdare.
· Utilizări igienice: Prosoapele de hârtie pot fi utilizate pentru a absorbi lichide sau a proteja suprafețele de contaminare în diverse situații.
 

Tipuri de prosoape de hârtie

· Prosoape de hârtie pliate: Acestea sunt prosoape care sunt pliate într-un format convenabil pentru utilizare. Pot fi pliate în formă de C sau în multiple pliuri, în funcție de preferințe și necesități.
· Role de prosoape de hârtie: Acestea sunt role mari de hârtie care pot fi utilizate cu un suport sau un distribuitor special. Ele permit utilizatorului să extragă prosoapele de hârtie una câte una.
 

Caracteristici ale prosoapelor de hartie

· Absorbție: Prosoapele de hârtie sunt concepute pentru a absorbi lichide eficient și a usca mâinile sau a curăța suprafețele într-un mod rapid.
· Durabilitate: Grosimea și calitatea hârtiei pot varia de la prosoape de unică folosință la prosoape de hârtie mai rezistente, în funcție de necesități.
· Durată de utilizare: Prosoapele de hârtie sunt, în general, destinate pentru utilizare unică, deși prosoapele mai rezistente pot fi reutilizate în anumite situații.
 

Alegerea prosoapelor de hârtie potrivite

· Dimensiune și format: Alege prosoape de hârtie în funcție de dimensiunea și formatul dorit. Prosoapele pliate sunt mai compacte, în timp ce rolele de prosoape de hârtie oferă o cantitate mai mare de hârtie într-un singur loc.
· Calitate și absorbție: Verifică calitatea hârtiei și nivelul de absorbție al prosoapelor pentru a te asigura că îndeplinesc nevoile tale.

Este important să arunci prosoapele de hârtie la coșul de gunoi după utilizare și să respecți instrucțiunile de eliminare corectă a acestora, în special în cazul prosoapelor care au fost utilizate în zone contaminate sau în contact cu substanțe periculoase.
 

Compara produse

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

A fost adaugat la favorite!

A fost sters din favorite!