NOU! Acum si livrare in easyboxurile SAMEDAY - pret 12,95 lei

Servetele igienice

Afiseaza: 1-10 din 10 produse

 Filtre

Servetele igienice pe pukika.ro

Servetelele igienice sunt produse utilizate pentru curățarea și igienizarea mâinilor și a suprafețelor în diverse situații. Acestea sunt alcătuite dintr-un material moale și absorbant, înmuiat într-o soluție dezinfectantă sau de curățare. Iată câteva informații despre servetelele igienice:
 

Utilizare pentru igienizarea mâinilor a servetelelor igienice

Servetelele igienice sunt ideale pentru igienizarea mâinilor atunci când nu ai acces la apă și săpun. Ele conțin de obicei un agent dezinfectant, cum ar fi alcoolul, care ajută la eliminarea germenilor și a bacteriilor de pe piele. Aceste servetele sunt utile în călătorii, în timpul activităților în aer liber sau în situații în care apa și săpunul nu sunt disponibile.
 

Utilizare pentru curățarea suprafețelor a servetelelor igienice

Servetelele igienice pot fi utilizate și pentru curățarea suprafețelor, cum ar fi mesele, birourile, telefoanele mobile sau alte obiecte care pot fi expuse la bacterii și germeni. Acestea pot ajuta la îndepărtarea murdăriei și a bacteriilor de pe suprafețe, contribuind la menținerea igienei.
 

Formule și ingrediente ale servetelelor igienice

Servetelele igienice pot conține diferite formule și ingrediente, în funcție de scopul lor. Unele servetele sunt destinate igienizării mâinilor și pot conține alcool sau alte substanțe dezinfectante. Altele pot fi concepute pentru curățarea suprafețelor și pot conține soluții de curățare sau dezinfectante.

 

Portabilitate și ambalaj a servetelelor igienice

Servetelele igienice sunt foarte practice și ușor de transportat. Ele vin de obicei ambalate în pachete individuale sau în pachete mai mari, care pot fi purtate în geantă, în buzunar sau în mașină. Ambalajul sigilat asigură prospețimea servetelor și previne contaminarea.
 

Utilizare corectă a servetelelor igienice

Pentru a utiliza servetelele igienice în mod corect, urmează instrucțiunile de pe ambalaj. În general, este necesar să ștergi mâinile sau suprafețele cu servetela până când acestea sunt curate și uscate. Este important să arunci servetela folosită într-un coș de gunoi și să eviți aruncarea ei în toaletă.

Servetelele igienice sunt utile în situații în care igiena regulată cu apă și săpun nu este posibilă. Cu toate acestea, este important să reții că igiena corectă a mâinilor prin spălare cu apă și săpun rămâne cea mai eficientă metodă de curățare și igienizare.
 

Compara produse

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

A fost adaugat la favorite!

A fost sters din favorite!