Comenzile plasate in perioada 21.06 - 28.06, vor fi livrate incepand cu data de 1.07

Servetele umede

Afiseaza: 1-9 din 9 produse

 Filtre

Servetele umede pe pukika.ro

Servetelele umede sunt produse utilizate pentru curățarea și igienizarea diferitelor suprafețe, obiecte sau chiar a pielii. Ele sunt îmbibate într-o soluție de curățare sau dezinfectantă și pot fi utilizate în diverse scopuri. Iată câteva informații despre servetelele umede:
 

Utilizare generala a servetelelor umede

Servetelele umede sunt versatile și pot fi folosite pentru curățarea și igienizarea diverselor suprafețe și obiecte. Ele pot fi utilizate pentru curățarea mâinilor, feței, mobilei, suprafețelor de lucru, obiectelor din bucătărie, jucăriilor și multe altele.
 

Formule și ingredient ale servetelelor umede

Servetelele umede pot conține diferite formule și ingrediente, în funcție de scopul lor. Există servetele umede antibacteriene, care conțin agenți dezinfectanți pentru a elimina bacteriile și germeni. De asemenea, există servetele umede cu formule speciale pentru curățarea și îndepărtarea petelor sau servetele umede delicate pentru suprafețe sensibile.
 

Servetelele umede sunt ușor de utilizat

Servetelele umede sunt foarte convenabile și ușor de utilizat. Ele vin ambalate în pachete individuale sau într-un recipient, iar fiecare servetel este pregătit pentru utilizare imediată. Pur și simplu scoate un servetel din ambalaj și șterge suprafața sau obiectul pe care dorești să-l cureți.
 

Portabilitate și ambalaj a servetelelor umede

Servetelele umede sunt foarte practice pentru că le poți lua cu tine oriunde ai nevoie. Ele vin în ambalaje sigilate și compacte, care le protejează de uscare sau contaminare. Astfel, le poți purta în geantă, în mașină sau în alte locuri în care ai nevoie de o soluție rapidă de curățare și igienizare.
 

Varietate de produse pentru servetelele umede

Pe piață există o varietate mare de servetele umede, adaptate diferitelor nevoi și utilizări. Poți găsi servetele umede pentru igiena personală, curățarea mobilierului, curățarea obiectelor din bucătărie sau pentru alte scopuri specifice. Este important să alegi servetelele umede potrivite pentru scopul și suprafața pe care dorești să le cureți.

Înainte de a utiliza servetelele umede, asigură-te că citești instrucțiunile de pe ambalaj și că le utilizezi conform indicațiilor. De asemenea, este important să arunci servetelele folosite într-un coș de gunoi adecvat și să eviți aruncarea lor în toaletă.

Reține că servetelele umede sunt concepute pentru utilizare externă și nu ar trebui să fie utilizate pentru igiena intimă. Pentru igiena intimă, există servetele intime speciale, menționate anterior.
 

Compara produse

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

A fost adaugat la favorite!

A fost sters din favorite!