Comenzile plasate in perioada 21.06 - 28.06, vor fi livrate incepand cu data de 1.07

Spuma Baie

Afiseaza: 1-2 din 2 produse

 Filtre

Spuma de baie pe pukika.ro

Spuma de baie este un produs utilizat pentru a crea o spumă bogată și luxuriantă în timpul băii, oferind astfel o experiență relaxantă și răsfățătoare.

Iată câteva informații despre spuma de baie
 

Crearea spumei de baie

 Spuma de baie este concepută pentru a se transforma într-o spumă bogată atunci când este introdusă în apa de baie. De obicei, este suficient să torni o cantitate mică în apa caldă și să agiți ușor pentru a genera spumă abundentă.
 

Parfum și uleiuri aromatice a spumei e baie

Spuma de baie poate conține parfumuri și uleiuri aromatice, oferind un miros plăcut și relaxant în timpul băii. Există o varietate mare de arome disponibile, cum ar fi lavandă, vanilie, citrice, flori exotice și multe altele, astfel încât poți alege aroma preferată care să-ți ofere o senzație de relaxare și confort.
 

Hidratare și îngrijire a pielii cu ajutorul spumei de baie

Multe spume de baie sunt formulate cu ingrediente hidratante și emoliente, care ajută la menținerea nivelului de hidratare al pielii și la păstrarea acesteia catifelată și moale. Uleiurile esențiale și extractele naturale utilizate în spumele de baie pot contribui, de asemenea, la îngrijirea și hrănirea pielii.
 

Experiență de relaxare cu ajutorul spumei de baie

Spuma de baie oferă o experiență senzorială plăcută, contribuind la relaxarea corpului și a minții. Bulele de spumă și aroma plăcută creează o atmosferă de răsfăț și confort în timpul băii, ajutând la reducerea stresului și a tensiunii.
 

Varietate de produse de spuma de baie

Pe piață există o gamă largă de spume de baie disponibile, cu diferite arome, texturi și ingrediente. Poți alege între produse organice, naturale sau cu ingrediente speciale, în funcție de preferințele tale și de necesitățile pielii tale.

Pentru a utiliza spuma de baie, pur și simplu toarnă o cantitate dorită în apa caldă din cadă și amestecă ușor pentru a genera spumă. Apoi, te poți bucura de o baie relaxantă și răsfățătoare.

Este important să citești instrucțiunile de pe ambalaj și să urmezi recomandările specifice pentru produsul pe care îl utilizezi. De asemenea, verifică dacă produsul este potrivit pentru tipul tău de piele și evită utilizarea în cazul în care ai alergii sau sensibilități la anumite ingrediente.
 

Compara produse

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

A fost adaugat la favorite!

A fost sters din favorite!