Comenzile plasate in perioada 21.06 - 28.06, vor fi livrate incepand cu data de 1.07

Betisoare urechi

Afiseaza: 1-1 din 1 produse

 Filtre

Selectia ta:

Pentru: Unisex ×

Betisoare pentru urechi pe pukika.ro

Betisoarele pentru urechi, cunoscute și sub denumirea de bețișoare de bumbac pentru urechi sau bețișoare cosmetice, sunt accesorii utilizate pentru curățarea delicată a urechilor și îndepărtarea cerumenului sau a altor impurități din urechea externă. Cu toate acestea, este important să se utilizeze cu atenție și să se respecte anumite precauții. Iată câteva informații importante despre betisoarele urechi:
 

Design betisoare de urechi

Betisoarele urechi sunt de obicei prevăzute cu vârfuri de bumbac pe ambele capete, care sunt moi și delicate pentru a preveni iritațiile sau leziunile. De asemenea, există variante care au un capăt plat sau alungit pentru a oferi o curățare mai precisă.
 

Utilizare corectă betisoare de urechi

Betisoarele urechi sunt destinate exclusiv pentru curățarea urechii externe. Nu ar trebui să le introduci în canalul auditiv sau să încerci să cureți urechea internă cu ele, deoarece acest lucru poate duce la leziuni sau împingerea cerumenului mai adânc în ureche, ceea ce poate provoca blocaje sau alte probleme. Este important să nu introduci betisoarele prea adânc în ureche și să nu aplici presiune excesivă.

Curățare și igienă betisoare de urechi Asigură-te că betisoarele sunt utilizate doar pe pielea exterioară a urechii. După fiecare utilizare, aruncă betisoarele la gunoi. Nu reutiliza betisoarele pentru a preveni răspândirea bacteriilor și a infecțiilor. De asemenea, este important să nu împingi cerumenul înapoi în ureche, ci să lași procesul de curățare naturală al organismului să se desfășoare.
 

Alternativă mai sigură betisoare de urechi

Pentru a evita riscurile asociate cu utilizarea betisoarelor urechi, medicii și profesioniștii din domeniul sănătății recomandă de obicei să eviți curățarea urechii cu obiecte dure, inclusiv betisoarele urechi. În loc de aceasta, poți folosi un prosop moale sau vârful degetului împachetat într-un șervețel pentru a curăța cu grijă urechea externă.

Este important să consulți un medic sau un specialist în sănătatea urechii dacă ai probleme cu urechile, cum ar fi o senzație de înfundare, durere, scurgere sau diminuare a auzului. Aceștia îți vor oferi îndrumare și sfaturi adecvate în funcție de situația ta specifică.
 

Compara produse

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

A fost adaugat la favorite!

A fost sters din favorite!